Dat was me even een portie cultuur die ik de laatste dagen heb geproefd. Samen met schoonzus I. zondagmiddag naar een fantastische voorstelling van Koreaanse drummers en dansers ‘Tago’. Een feest was het daarbij te zijn.


Maandagavond met jongste dochter naar heerlijke ‘voelgoedfilm’ ‘Little women’. Eraan vooraf samen een pizza eten, nee, nou ja toch maar een wijntje erbij. Hoe goed kun je het hebben?
En dinsdagochtend met Ton naar Den Haag voor de tentoonstelling Breitner en Israels. Ik was er snel klaar mee: te druk en bijna alle schilderijen had ik al vele malen gezien. En aangezien we altijd op eigen gelegenheid rondlopen kon ik dus mijn gang gaan bij de moderne kunst die ik nog niet gezien had. Heel veel ervan trok me niet aan maar het is verrassend en bij verschillende werken bleef ik langer kijken. Kortom, we kwamen ieder aan ons trekken. En dan sluiten we af met onderweg een gezellige lunch en daarna: tukkie doen. Het leven van een pensionada gaat soms over rozen zonder doornen.