Even een paar dagen geen berichten op Fluweelbloem maar dat komt omdat Ton weer niet goed was en nog steeds niet is. Gisteren kon ik gelukkig met mijn vriendinnen naar Laren naar het Singer voor een mooie tentoonstelling en om weer eens bij te praten. De dochters kwamen ‘papazitten’. En hoe ik het voor elkaar krijg weet ik niet, maar als ik met E. in de auto naar Doorn rijd, komen we altijd in Barneveld terecht (afslag gemist en dan moet je door tot Barneveld), maar nu kreeg het het zelfs voor elkaar op de terugweg uit Laren. In plaats van de tweede oprit naar de snelweg nam ik de eerste. Ik had nog niets in de gaten want we kletsten teveel tot E. zei:’ we rijden richting Hengelo’. En toen bleek na heel lang rijden de eerste afslag wederom Barneveld te zijn. Gelukkig had ik getankt en werd er goed op Ton gelet, dus ik kon er nog om lachen.

Vandaag geniet ik binnen van de zon buiten en ga lekker aan tafel wat rommelen. Zondag, rustdag.