Afgelopen zaterdag had ik in Aalsmeer een fotoworkshop met als thema: ‘maak een eigen oude meester’. Na een inleiding over het principe van bloemstukken uit vroegere eeuwen mochten we zelf een stuk samenstellen en op de foto zetten. Gelukkig liep er een fotograaf en kunstschilder rond om af en toe wat advies te geven. We werkten in groepjes van twee en B. en ik waren tevreden over ons boeket. Ik heb het zo op de foto gezet.

Na de nabespreking gingen we aan het eind van de middag naar huis. Gelukkig reed ik mee want ik werd onwel en mijn vriendinnen brachten me thuis en in bed. Daar bleef ik tot maandagochtend, naar de dokter, pillen tegen misselijkheid en nu ben ik al weer drie uur op. Gaat dus de goede kant op. Ik heb het vaker gehad (aanval van Meuniere) en weet dat het vier, vijf dagen duurt voor ik weer ‘gewoon’ ben. Nog even dus en ¬†als het over is ben je het ook zo weer vergeten.