Vanochtend vanwege de regen en een lege agenda weer eens door mijn fotomappen dwalen op zoek naar iets opvallends of naar wat er weg kan. Want wat ik jaren geleden een goede foto vond, vind ik nu het bewaren vaak niet meer waard. Dat geldt niet voor foto’s die deel uitmaken van mijn levensgeschiedenis. Zo zag ik net een aantal foto’s die gemaakt zijn rond 1963 toen ik nog heel veel zwom, waterpolo speelde en er op uittrok met de leden van zwemclub DWR ( de waterratten).

In de zomer gingen we op kamp en dan werd de bagage door meerdere ouders met auto’s weggebracht. Ook mijn vader reed dan mee en mijn moeder ging ook vaak mee. Ik heb er alleen maar leuke herinneringen aan al zijn de meeste herinneringen verdwenen in de mist van de tijd. Maar het gevoel kan ik zo nog oproepen. Zomers met mooi weer en zomers met alleen maar regen. Gelukkig waren er stapels strips en boeken mee en spelletjes, dus vermaken deden we ons altijd wel. En dat doe ik nog steeds, regen of niet. ( op de eerste foto staat vooraan mijn vader, mijn broer Leon is de jongen in het donkere jasje en de laatste foto, tja, ik dus).