Eindelijk weer even achter de computer na bijna een week in bed en op de bank. Bronchitis speelde op en is nu weer aan het afnemen. Zo zittend op de bank dacht ik vandaag: ‘het gaat weer goed’, maar als je dan wat gaat doen, merk je: nog niet helemaal. Maar wel weer zin even achter de pc te kruipen voor een stukje. En de hele dag de deur naar het balkon open, heerlijk. Misschien morgen een stukje lopen. Voor ik ziek werd was ik bezig met oude foto’s uit mijn voorraad te verknippen/verscheuren tot collage en daar weer nieuwe foto’s van te maken. Onderstaande foto voldoet niet aan de eisen van de foto-opdracht, maar ik was wel blij met het resultaat, dus nu op Fluweelbloem gezet. Leuk om oude foto’s waar je niets meer mee doet en die niet belangrijk zijn voor het familiearchief anders te gebruiken. Ik ben het nog steeds aan het uitproberen en hoop dat ik weer een keer denk: ja, dit is het! Zover ben ik nog niet, maar soms is de weg ergens heen leuker dan het aankomen, dus blijf ik knippen en plakken.