Ton zou oorspronkelijk gisteren uit het ziekenhuis naar huis mogen, maar er werd besloten dat hij wat langer moest blijven in verband met allerlei onderzoeken. Nadat er eerst tijden niets werd gedaan ging het vanaf eergisteren in een sneltreinvaart en vandaag kwamen de resultaten van de onderzoeken: de oorzaak van zijn ziekzijn was niet te vinden. Aangezien gisteravond de antibioticakuur afliep en ze momenteel niets voor hem kunnen doen, mocht hij plots aan het eind van de middagmaal huis. Maar voor je dan ook daadwerkelijk uit het ziekenhuis weg bent was het begin van de avond. Maar niet getreurd, Ton is weer thuis en daar genieten we van. Laat het weekend nu maar komen. We blijven heerlijk thuis, alleen voor de pannenkoeken van Pieter stappen we even in de auto. En voor het gezelschap van de (schoon)kinderen natuurlijk.